Genel

Yemek Sepeti puanı mı neden sildi?

Yemeksepeti puan silinmesi genellikle karşılaşılan bir durumdur. Buna sebep olan nedenleri size yazımızda aktaracağız. Başlıca nedenlerine gelirsek puanların yapay olarak yapıldığının tespit edilmesidir.

1- Kendi restoranınıza sipariş vermeniz

Puanlarım yükselsin ve kısa sürede yüksek puana sahip olayım diye düşünen restoran sahipleri, kendileri sipariş vererek daha sonrasında kendi restoranını puan vermesidir. Denetleme sistemine sahip olan yemek sepeti sitesi bu gibi durumları kolaylıkla tespit etmektedir Bu yüzden yaptığınız bu işlemler size puanlarınızın silinmesi olarak geri dönecektir o yüzden bu tarz durumlara girmeden önce bir daha düşünmeniz gerekir. Eğer puanlarınızı yükseltmek istiyorsanız. Bu duruma kalkışmayın sonrasında belli periyotlar halinde cezalar uygulanmaktadır. Gerçek kullanıcılar tarafından sipariş verilmesi gerekir ve gerçek kullanıcıların vermiş olduğu yorum ve puanlar silinmez.

2- Sahte hesaplardan verilen puanlar

Yorumlar kontrol mekanizmasından geçer hem robot yazılımlar, hem de manuel olarak yorumları kontrol ederler. Uygun olmayan yorumlar başlangıçta kabul edilmez. Eğer yorum kabul edilirse bu yine silinmeyeceği anlamına gelmez. Yaptığınız veya sahte şekilde, sahte hesaplarla puanlamalarınız belli bir süre sonra silinecektir. Bundan dolayı ilk olarak puanlamada geriye düşersiniz ya da yaptığınız yorumlar silinir. Bunun ana nedeni haksız olarak rekabet sistemini bozduğunuz göz önünde bulundurulur.

Çözüm:

Yemek sepeti yorumları silinmemesi için gerçek kullanıcılar tarafından yorumlama ve değerlendirme yapılması gerekir. Bunun için vermiş olduğumuz gerçek kullanıcılar tarafından yapılan hizmeti inceleyebilirsiniz. Aklınıza takılan her türlü soru için bizimle iletişime geçiniz.

Yemek sepeti yorum satın al hizmetine bakmanızı öneriyoruz.

Mesaj Gönder!
Destek için hemen yazın!
Destek için hemen yazın!