Genel

Yemek Sepeti Puan Yükseltme Hilesi

Yemek sepeti puan yükseltme hilesi üzerine araştırma yapan restoranlar için söylemek gerekli ki bunun otomasyon bir yolu yoktur. Yani sistem üzerinden sipariş verilmeden yorum yapılması mümkün değildir.

Bunun için manuel olarak sipariş verilmesi gereklidir. Bu işlemi yaparsan dikkat edilmezse restoranlar ceza ile karşılaşabilir.

Yemek Sepeti Puan Yükseltme Neden Avantajlıdır ?

Yüksek puanlı olan restoranlar sitede üst sıralarda çıkar böylelikle daha fazla sipariş alır. Paket sipariş sayınız yükseldikçe kazancınız ve geliriniz yükselmiş olur. Fakat çok sipariş almak her zaman yüksek puanlı olacağınız anlamına gelmez. Uzun vadede aldığınız yorumlar olumsuz ve düşük puanlı olursa yine puanlarınız. düşer.

Bu durumda her zaman yüksek puanlı kalmaya odaklanmanız gereklidir. Yüksek puanda kalmak için kusursuz iş yapmanız gerekir. Hatta kusursuz bir süreç bile yönetseniz memnuniyetsiz müşterileriniz yine olacaktır. Bir müşteriden bile gelen 1 puanlı yorum, ortalam puanınızı aşağı çekecektir. Hemde büyük ölçüde puanlarınız düşecektir.

Burada yapmanız gereken vermiş olduğumuz yemek sepeti yorum satın almak olacaktır.

Yemek Sepeti Hilesi Ne İşe Yarar ?

Sıralama burada ki en önemli kısımdır. Siparişlerin artmasının en önemli kısmı buradan başlamaktadır. Sıralamada yükselmek için algoritma yapısının belli kriterleri vardır. En fazla dikkate alının kısım puan ve olumlu yorumlardır. Ne kadar puanınız yüksek olursa daha fazla sipariş alırsınız.

Aşağıda ki avantajlardan yararlanmak için bizimle iletişime geçmeniz yeterli;

  • Kısa sürede puanlarınız yükselir
  • Sırlamada yükselirsiniz
  • Paket siparişler artar
  • Kazançlar %60 oranında yükselir
  • Popüler restoran olursunuz
  • Olumlu yorum sayınız yükselir

Yemek sepeti puan hilesi diye burada adlandırdığımız olay doğal yöntemlerle puan çalışması yapmaktır. Restoran puanlarınızın yükseleceğini sizlere garanti ediyoruz. Eski puanlarla yeni puanlarınızın ortalaması alınır ve yeni puanlarınız yansır.

Yemek Sepeti Yorum Satın Al

Mesaj Gönder!
Destek için hemen yazın!
Destek için hemen yazın!