01.10.2022

yemek sepeti yorum itiraz
Genel

Yemek Sepeti Yorum İtiraz Nasıl Yapılır?

yemek sepeti yorum itiraz

Yemek Sepeti yorum itirazda bulunmak isteyen restoranlar  doğrudan yemek sepeti iletişim bilgilerinden kendilerine ulaşarak çözüm bulabilirler. Bunun için durumu anlatan bir mail atabilir veya arayabilirsiniz.

Yemek sepetinde restoran sahipleri bazı zamanlar haksız yorumlara ve değerlendirmelere maruz kalabiliyor. Bu gibi durumlarda destek alabilir ve bu durumu nasıl düzelteceğinizi öğrenebilirsiniz.

Restoranların büyük bir çoğunluğu online yemek satış sitelerinden paket sipariş hizmeti veriyor. Bunun amacı daha fazla müşteriye ulaşmak ve tabi ki gelirlerini arttırmak. Bunun için online sitelerin müşteri memnuniyet tarafında değerlendirme ve yorum sistemi bulunuyor. Bu yorumlar neticesinde müşteriler hangi restoranı tercih edeceklerini önce ki müşterilerinde deneyimlerinden faydalanarak sipariş veriyor.

Bu noktada devreye puanın ve yorumun önemi giriyor. Yoğun olduğunuz zamanlarda siparişleri zamanında teslim etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Böyle durumlarda müşteriler memnun kalmayacak ve düşük puan vereceklerdir. Tüm bunlar olası durumlardır fakat kötü yorumlarında bir sınırı olması gerektiği gibi hakaret içeren yorumlara sistemler izin vermemektedir.

Kötü yorum itiraz nasıl yapılır ?

Bu yorumlara itiraz etmek için belli başlı şartlar gereklidir. Siz haklı olduğunuzu düşünebilirsiniz ama sitelerinde belli şartları vardır. Yorumların silinmesi ve itiraz hakkı doğması için şunların gerçekleşmesi gereklidir.

  • Hakaret ve küfür içerikli yorumlar şikayet edilebilir
  • Asılsız ve tutarsız yorumlar silinir (Örn: Sizin satmadığınız bir yemek hakkında yorum.)
  • Art niyetli yorumlar (Tekrar tekrar sipariş verip size kötü yorum verenler)

Yukarıda belirtilen yorumlar için tabi ki itiraz hakkınız doğuyor. Hakaret ve küfür içerikli yorumlar normal şartlarda kabul edilmez fakat gözden kaçabilir. Bu gibi durumlarda yemek sepeti ile iletişime geçip konuyu ileterek yorum itirazında bulunabilirsiniz.

Yemek Sepeti İletişim Bilgileri:

Mail: info@yemeksepeti.com

Telefon: 212 359 18 00

 

Eğer itiraz yerinde görülürse yorum silinecektir. Bunun dışında yorum silinmiyor ve puanlarınız düşüyorsa bizimle iletişime geçiniz. Puanlarınızı yükseltmek için hizmet veriyoruz.

İyi kazançlar dileriz.

Mesaj Gönder!
Destek için hemen yazın!
Destek için hemen yazın!